Samsun Atasam Hastanesi '1 Ekim Dünya Çocuk Günü’nü unutmadı. İcra Kurulu Üyesi ve İşletme Müdürü Doktor Rüstem Mavili "Dünyada ilk kez Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara bayram hediye etmiş bir milletin ferdi olmanın gururuyla; çocuklarımızın bilimle, sanatla, vatan ve millet sevgisiyle yetişen bir nesil olması temennisiyle ülkemiz ve tüm dünya çocuklarının Dünya Çocuk Günü’nü Atasam Grup olarak kutluyoruz "dedi.

'HİÇBİR ŞEYİ YARINA ERTELEME' 

Atasam Sağlık Grubu olarak sosyal sorumluluk projelerine önem verdiğini belirten Doktor Rüstem Mavili, '1 Ekim Dünya Çocuk Günü' nedeniyle 9 yaşındaki Sezim Baydak'a temsili olarak koltuğunu devretti. Mavili, "İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinde insanların dünyaya bakış açısının değiştiği gibi bizlerinde bakış açısı değişti. Bu nedenle toplumumuzda ki tüm bireylerin daha sağlıklı ve gelişen çağın gerekliliklerine uygun bir birey olarak yetişmeleri için sosyal sorumluluk projelerimizi gerçekleştirmekteyiz.Biz sağlıkta olduğu gibi sosyal alanda da hiçbir şeyi yarına ertelemiyoruz "ifadelerini kullandı.

GAYEMİZ YARINLARA UMUTLA BAKILMASI 

Atasam Sağlık Grubu olarak gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projelerinde öncelikle insanların mutluluğunu baz aldıklarını ifade eden Mavili,"Atasam Sağlık Grubu olarak toplumumuzu oluşturan tüm kesimlerin, insan unsuru başta olmak üzere sosyal sorumluluk projelerimizi gerçekleştirmekteyiz. İnsanın yanında yaşam kaynağımız olan doğa, çevre ve hayvanlar ile ilgili de projelerimiz bulunmakta. Bu projeler ile gerçekleşmesini temenni ettmiş olduğumuz gayemiz ülkemizin yarınlarının daha parlak ve insanımızın da geleceğe daha mutlu bakmasını sağlamaktır "diye konuştu.

ÇOCUKLAR YARININ GÜVENCESİ 

Geleceğe sağlıklı ve başarılı bireyler yetiştirmenin herkesin sorumluluğu olduğunu belirten Mavili, şunları söyledi: "Geleceğimiz olan çocuklarımıza sağlıklı güzel bir dünya ve iyi bir gelecek bırakmak görevimiz. Bizde Atasam Sağlık Grubu olarak geleceğimiz olan çocuklarımıza katkı sağlak için her türlü çalışmayı yapmak ve sosyal sorumluluk projeleri oluşturmak. Oluşturulan her türlü projenin içinde olmayı görev biliyoruz. Sadece bugün değil her günün dünya çocuk gülmesi olmasını temenni ediyoruz."