İstanbul CNR Fuar alanında düzenlenen DOMOTEX Middle East Fuarı’nı ziyaret eden Salihli Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri, zeminde kullanılan her türlü kaplama alternatiflerini görme imkanı buldu.

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerini fuarlara taşımaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu, İstanbul CNR’da düzenlenen DOMOTEX Middle East Fuarı’nı, Salihli’den 45 kişi ziyaret etti. Geniş ürün yelpazesine sahip bulunan fuarda, ev yapımı ve makine halı, kilim ve paspaslar, dokuma zemin kaplamaları, esnek yer döşemeleri, laminat, ahşap ve parke, tekstil makine ve aksesuarları, elyaf, iplik ve dokuma kumaşlar, yapay çim ve spor zeminler, döşeme, temizleme ve uygulama teknolojileri yer aldı. DOMOTEX’te aynı zamanda doğal taş, mermer ve seramik yer karoları ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Ayrıca bu yıl tasarım ağırlıklı ürünler de fuarın odak noktası oldu. İç mimarlar, mimarlar, endüstriyel ürün tasarımcıları, planlamacılar ve yatırımcıların, seramik ve fayans üreticilerinin, halı ve parke toptancılarının büyük ilgi gösterdiği fuar, Salihli TSO üyeleri tarafından başarılı bulundu.

Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, İstanbul, Bursa, Konya gibi şehirlerde düzenlenen uluslararası çaptaki fuarlara katılan konuyla ilgili sektör temsilcilerinin yeni vizyonlara sahip olarak geri döndüğünü belirterek, “Fuarlara üyelerimizi ulaştırmaya devam edeceğiz” dedi.