? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca grip aşılarının Türkiye'ye getirildiğini duyurdu. Henüz eczanelerde satışı başlamayan grip aşısıyla ilgili detaylar araştırılmaya başlandı. Peki, "Grip aşısı fiyatı ne kadar?", "Grip aşısı ne zaman satılacak?" Detayları haberimizde... 

GRİP AŞISI NE ZAMAN DAĞITILACAK? 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca grip aşılarının en geç 15 Ekim'de raflarda yerini alacağını duyurdu. Aile Sağlığı Elemanları Federasyonu ASEF Yönetim Kurulu Başkanı Ayşegül Durgut da, grip aşılarının henüz dağıtıma verilmediğini, Ekim ayının ikinci yarısından itibaren aşılara erişimin sağlanacağını belirterek, “Kronik hastalığı olanlar ile 65 yaş üstü vatandaşlarımız grip aşısını, eczanelerden ücretsiz temin edebilecek. Aile hekimleri de ücretsiz aşı uygulamasına devam edecek” dedi.

GRİP AŞISI NE KADAR? 

Grip aşısı 243 liralık ücretle eczanelerde satışa sunulacak.

GRİP AŞISI RANDEVUSU NASIL ALINIR? 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ''65 yaş üstü ve yüksek riskli kronik hastalığı olan vatandaşlarımızın GRİP AŞILARI e-Nabız’a tanımlandı. Grip aşıları sisteme tanımlanmış vatandaşlarımız, aşılarını DOKTOR REÇETESİ ile eczanelerden alabilir.'' ifadelerini kullandı.

GRİP AŞISI RANDEVU ALMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.