SON DAKİKA! Dolar ne kadar oldu? Piyasalar oldukça hareketli bir hafta geçiriyor. Seçimlerin ikinci turunun sonuçlanmasının ardından euro, altın ve dolar fiyatlarının nasıl olacağı merak ediliyordu. Ekonomistlerden İslam Memiş, gram altın konusundaki yeni tahminini açıklarken altının gram fiyatı 1430 TL'yi aştı.

SON DAKİKA: ALTIN FİYATLARI VE DOLAR NE KADAR OLDU? YÜKSELİŞ DEVAM EDİYOR

Ekonominin yeni patronu Mehmet Şimşek'in sorumluluğu üstlenmesinden sonra piyasalardaki değişiklik dikkatle izleniyor. En çok da dolar ve altının durumu yakından takip ediliyor!

ÇEYREK ALTIN FİYATI 2.340 TL'Yİ AŞTI

Dolar 23 TL'yi aşarak tüm zamanların rekorunu kırdı! Dolar şu sıralar 23.11 TL'den işlem görüyor. Çeyrek altının fiyatı ise 2.340 TL'ye kadar yükseldi.

İSLAM MEMİŞ'TEN GRAM ALTIN TAHMİNİ!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş ise, “Emtialar ons tarafında artık gerilemez” diyenler yanılabilir. Tekrar ediyorum Haziran’dayız! 1.350-1400 lira aralığı geçerliliğini koruyor. Kısa vade için 1.350 liranın altına sarkabilir ve bedava derim. Yıl içerisinde 1.450-1.550 lira aralığındaki trend değişmedi. Yıllık öngörüm gerçekleşti. Bu yıl için öngörüm 1.450 devamında 1.550 liraydı. 13 Mayıs’ta bin 516 lira seviyesi serbest piyasalarda görüldü” diye yorumda bulundu.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN