Mutlu YUCA- Taner BAYAR/BOLU, () - BOLU Valisi Ahmet Zahteroğulları bir yıl görev yaptıktan sonra merkeze alınmasıyla ilgili olarak, "Başladığım işlerin sonuçlarını görmek isterdim. Daha çok hizmet etmek isterdim. Bizim hizmetimize bu kadar ihtiyaç duyulmuş diyecek bir şey yok" dedi.
Bolu'da bir yıl görev yaptıktan sonra merkez valiliği görevine alınan Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları veda ziyaretlerine başladı. Bolu Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret eden Vali Zahteroğulları, kentte görev yapan gazetecilerle vedalaştı. Bir yıl önce göreve başladığını belirten Zahteroğulları, "Kaderin cilvesi göreve başlayalı tam bir yıl oldu. Devletimiz milletimiz bize ne görev verirse emrinde oluruz. Ne kadar yaşadığınız değil, nasıl yaşadığınız önemlidir. Ne kadar kaldığınız değil, ne yaptığınız önemlidir. Şöyle bir burukluğum var, başladığım işlerin sonuçlarını görmek isterdim. Daha çok hizmet etmek isterdim. Bizim hizmetimize bu kadar ihtiyaç duyulmuş diyecek bir şey yok" diye konuştu.
Zahteroğulları görevden alınmasının nedenini bilmediğini ifade ederek, "Görevimden niye alındığımı bilmiyorum, bilsem gerçekten açıklarım, gelirken niye vali olduğumu bilmediğim gibi. Çağırdılar beni vali olarak düşündüklerini söylediler, ben de teşekkür ederek güvenlerine layık olmaya çalışacağımı söyledim. Ayrılırken de elimden geleni yaptım yine teşekkür edeceğim. 10 sene kalıp başımı öne alıp gideceğime, 10 gün kalıp adam gibi gitmeyi tercih ederim" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI