Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Taşlıca Mahallesi'ndeki asfalt kaplama çalışmalarını yerinde inceledi. Taşlıca Mahallesi Muhtarı Aziz Akbaba ile sathi asfalt kaplama yapılan yolları gezen Başkan Anlayan, çalışmaları uzun süre inceledi.

Başkan Anlayan’a hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Taşlıca Mahallesi Muhtarı Aziz Akbaba; “Öncelikle Başkanımıza teşekkür ederim. Bizim için büyük bir devrim. Yolumuz, suyumuz hertülü yardımı Allah razı olsun Başkanımızdan alıyoruz. Taşlıca’nın yol su ve dolmuş hattı bizim için çok büyük bir devrim. Bunun için Başkanımıza, şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum “dedi.

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan da; "Organize sanayiden Taşlıca’daki asma köprüye kadar ırmak kenarındaki yolu asfaltlıyoruz. Bu yolu yapmak çocukluğumdan beri hayalimdi. Bugüne nasip oldu çok şükür. Çünkü burası Irmak kenarı boyunca DSİ’nin yapmış olduğu sette üzerinde en kestirme şekilde Asma Köprü’nün oradaki piknik alanına ulaşıyor. Yani sadece Taşlıca mahallesinin yolu değil. Bütün Fatsa’mızın yoğun olarak kullandığı piknik alanına ulaşıyor. O sebeple burayı gerçekten bir cazibe merkezi yapacak. Çalışmalarımız Meşebükü, Hamlık, Ayazlı mahallemizde de devam edecek. Yedi kapıya kadar çıkacağız inşallah. Bu sene 260 bin metrekare kaplama asfalt programımız var ilavesi hariç. Bunun üzerine yüzde 20 daha ilave düşünüyoruz. Bu yaklaşık 40 kilometre üzerinde bir kaplama asfalt yapıyor. Taşlıca mahallemiz için bizim üç önemli sözümüz vardı. Yolların asfaltlanması, su problemi ve ulaşım sorununu çözmekti biz verdiğimiz üç sözü de yerine getirdik. Söz verdiğimiz bu üç sorunu çözmek bizleri keyiflendiriyor. Çalışmalarımız tüm hızıyla tüm mahallelerimiz de devam ediyor bir kez daha hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.