Çıldır Kaymakamı Tamer Kılıç okullarda yapılan turnuvalarda başarılı öğrencileri ziyaretlerini sürdürüyor. Ardahan’da yapılan masa tenisi turnuvasından birinci olan Aşıkşenlik Orta Okulu öğrencisi Beyza Karaca’yı ziyaret eden Kaymakam Kılıç öğrenciyi başarısından ötürü tebrik etti. Öğrenci ile masa tenisi maçı yapan Kaymakam Kılıç karşılamayı kaybetti.
Kılıç karşılaşma sonrası yapmış olduğu açıklamada “ öğrencilerimizin gerek ilçemizde, gerekse ilde göstermiş oldukları başarı bizleri gururlandırıyor. Beyza kardeşimizde okulumuzu, ilçemizi Ardahan’da başarılı bir şekilde temsil etmiş ve en büyük başarıyı elde ederek turnuvada birinci olmuştur. Öğrenci kardeşimizi ve öğrenci kardeşimizin bu başarısında emeği olan tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyorum” dedi.
Çıldır Kaymakamı Tamer Kılıç daha önce de yarıyıl karne dağıtımında okul birincisi öğrenciye satranç turnuvasında yenilmişti. İkinci yenilgisini masa tenisi birinci karşısında alan Kaymakam Kılıç bu yıl ikinci kez öğrencilere yenilmiş oldu.