Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, Belediye personeli ile birlikte kiraz topladı.
İç Egenin Meyve ambarı olan Kütahya’nın ilçesinde mülkiyeti Pazarlar Belediyesine ait olan
Meyve alım merkezi çevresinde bulunan kirazları Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, belediye personeli ile birlikte topladı.
Çeşitli makamlara ikramda bulunmak üzere kirazların toplandığını belirten Başkan Erdoğan, “Belediyemize ait olan Meyve alım merkezi çevresinde bulunan kirazları belediye personelimizle birlikte topladık. Belediye daire Müdürleri, memurları, şoförler ve işçiler ile birlikte topladık. Kiraz toplama işleminde merdiven yerine Belediyemize ait iş makinelerini kullandık. Kirazlarımızın tamamı organiktir. Toplanan kirazları çeşitli makamlara ikramda bulunduk. Belediye personelime gayretlerinden ve sorumlu davranışlarından dolayı kendilerini tebrik ederim” diye konuştu.
Belediye personeli ise, “Belediyemize ait kirazları topladık. Zaten bu işe yabancı değiliz. Hepimizin kiraz bahçeleri var. Kiraz toplamayı severek yapıyoruz. Bu günde belediye için başkanımızla birlikte kiraz topladık yarın belediyemiz için yapılması gereken işyeri makam gözetmeksizin birlikte yaparız” dediler.(MB-EFE)