Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Antalya Milletvekili adayı Atay Uslu, Elmalı ilçesinde Kapalı Halk Pazarı’nı gezerek, üretici ve esnafla sohbet etti.
7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde AK Parti’nin Antalya’dan Milletvekili adayı olan Atay Uslu, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Sabahın erken saatlerinde başlayan çalışmada Uslu, ilk olarak Antalya Milletvekili adayı İbrahim Türkiş, AK Parti İlçe Başkanı Ali Gökçe ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile çalışmalarla ilgili bir değerlendirme toplantısı yaptı.
Toplantının ardından Milletvekili adayı Uslu, İlçe Başkanı Gökçe ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte ilçe merkezinde bulunan Elmalı Belediyesi Kapalı Halk Pazarı’nı ziyaret etti.Başta Elmalı olmak üzere diğer yakın ilçe ve mahallelerde organik olarak yetiştirilen ürünlerin satışa sunulduğu köy pazarını gezen Uslu, esnafı ve üreticileri dinleyerek, taleplerini aldı. Pazarcı esnafına istikrarın önemini anlatan Uslu, Elmalı’ya ve Antalya’ya yapılacak yatırımlarla ilgili bilgiler de verdi.
Pazarcı esnafının ve köylülerin ikramlarını tadan Uslu, keçi peyniri satan bir pazarcıyla sohbetinde keçi peynirinin dünyanın en kıymetli peyniri olduğunu ve Toroslar’da yetişen kıl keçisinden üretilen peynirin ise dünyanın başka bir yöresinde bulunmadığına dikkat çekti. Uslu, “Toroslar’da yetişen keçi popülasyonun arttırılması konusunda çalışmalar yapacağız. Organik ürünlerin yetiştirilmesi, iyi tarım uygulamaları konusunda Türkiye çok önemli mesafeler kat etti. İnşallah Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde tarım bizim hep gündemimiz olacaktır” dedi.