Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu öğrencileri görme engelli çift için Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’den yardım istedi.
Sungurlu Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi 2. sınıf öğretim öğrencileri Ümmügülsüm Galedepe, Mine Sözkesen, Gülhanım Selvioğlu, Şeyma Çetin ve Selda Söğüt, görme engelliler dersi esnasında tanıştıkları görme engelli çift için Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’i ziyaret ettiler.
Ziyaretleri sırasında, öğrenciler tanıştıkları Gürgil çiftinin evlerindeki elektrik tesisatında arıza olduğunu ve maddi imkansızlıklar sebebiyle arızayı gideremediklerini öğrendiklerini söyledi. Bu konuyu iletmek için Belediye Başkanını ziyarete geldiklerini söyleyen öğrenciler Başkan Şahiner’den yardım istedi.
Başkan Şahiner öğrencilerin isteği üzerine elektrik hizmeti veren çalışma arkadaşlarına arızanın giderilmesi için talimat verdi.
Başkan Şahiner, Gürgil çiftinin elektrik aksamındaki arızanın giderildiğini ve belediye olarak vatandaşın her zaman ve her konuda yanında olduğunu söyledi.