1 Kasım seçimleri tamamlandı ve resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti, Mehmet Altay ve Alim Tunç’u yeniden milletvekili olarak TBMM’ye göndermeye hak kazandı. Seçim sonuçları AK Parti Uşak İl Teşkilatı’nda büyük sevince neden oldu ve binlerce vatandaş sevincini paylaşmak için cadde ve meydanları doldurdu.
Uşak Belediyesi önünde yapılan kutlama programında konuşan AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş, “Biz her zaman önce Allah’a ve sonra da milletimize güvendik. Ferasetli Türk milleti, Türkiye’nin refah ve kalkınma yolunda ilerlemesi için sandığa mührünü vurdu. Bize duyulan bu güveni boşa çıkarmayacağız ve önümüzdeki dönem daha fazla çalışacağız” dedi.
ALİM TUNÇ VE MEHMET ALTAY ANKARA VİZESİNİ ALDI
Uşak’ta AK Parti 7 Haziran’a göre oyunu artırarak, kaybettiği 1 milletvekilini geri kazandı. Mehmet Altay, Alim Tunç ve Hüseyin Keskin isimleriyle seçim yarışına giren AK Parti’de 2 milletvekili çıkarmanın sevinci, Uşak Belediyesi önünde yapılan kutlama ile taçlandırıldı. AK Parti İl Başkanı Servet Kuş, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve partililerin de katıldığı kutlama programına binlerce partili ve vatandaş katıldı. AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş, 1 Kasım seçimlerinde henüz resmi olmayan sonuçlara göre Mehmet Altay ve Alim Tunç’un seçildiğini ifade etti.
7 Haziran günü inen bayrağın yeniden dalgalanacağını dile getiren Servet Kuş, “Partimizin bütün mensupları sıkı bir çalışma yaptı ve inen bayrağı yerden kaldırdı. Alınan bu başarıda parti mensuplarımızın emeği büyüktür. Başbakanımız ve Sayın Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’nun önderliğinde ustalıkla hazırlanan seçim beyannamemizin gerçeklere uygun hazırlanması ve milletimizin ülkemiz üzerinde oynanan oyunları görmesi, bugünkü sonuçta çok etkili oldu. Ülkemizin üzerindeki kara bulutlar kalktı ve büyük Türkiye hedefimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bize teveccüh gösteren milletimize ve gecesini gündüzüne katan tüm parti mensuplarımıza sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Milletvekili seçilen Mehmet Altay ve Alim Tunç, Uşak’ı en iyi şekilde temsil edeceklerini dile getirdi. 3’üncü sıra milletvekili adayı Hüseyin Keskin de seçim boyunca çalışan ve gecesini gündüzüne katan herkese teşekkür etti. Öte yandan kentteki cadde ve sokaklarda da gece boyu araç konvoyları oluştu. AK Parti bayraklarıyla süslenen araçlar, caddelerde sevinç turları attı. Üniversite öğrencileri de İsmetpaşa Caddesi’nde Türk bayraklarıyla yürüyerek, sevinçlerini dile getirdi.