TERME'DE ÜCRETSİZ KURS 

Terme Belediye Başkanı Av. Ali Kılıç, gençlerin hayallerini gerçekleştirmek adına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Spor Müdürlüğü ve Halk Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan 'Meslek Edindirme Kursları' kapsamında ücretsiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulları (BESYO), Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM), Polis Özel Harekat (PÖH), Jandarma Özel Harekat (JÖH) kurslarının başlayacağı müjdesini verdi.

İSTİHDAMA KATKI 

İlçede istihdamı artırmak ve meslek sahibi olmak isteyen gençlerin önünü açmak için meslek edindirme kurslarına önem verdiklerini ifade eden Başkan Ali Kılıç, "Birbirinden farklı alanlarda açtığımız kurslarla ilçede istihdam açığı olan iş kollarına nitelikli eleman sağlıyoruz. Bu kapsamda Özel Yetenek Sınavlarına Hazırlık Kursları kapsamında POMEM, BESYO, PÖH ve JÖH sınavlarına hazırlanan öğrenciler için kurs başvuruları başladı" dedi.

SON TARİH 7 EKİM

Başvurularda son tarihin 7 Ekim 2022 olduğunu hatırlatan Kılıç, adayların Terme Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'yle görüşmesi gerektiğini söyledi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.