AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, İskilip ilçesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.
İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, AK Parti İskilip İlçe Başkanı Ali koçkaya, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım, il ve merkez ilçe yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette Bekiroğlu ve Anaç ilk olarak AK Parti İskilip İlçe yönetim kurulu üyesi Mürsel Sözer’in yeğeninin düğün merasimine katıldılar.
Bekiroğlu ve Anaç, daha sonra İskilipli Atıf Hoca’nın türbesini ziyaret ederek dua etti. 1551 yılında yapılan Şeyhyavsi Camii’nde yapılan restore çalışmalarını inceleyerek bilgi alan AK Partili yöneticiler, daha sonra belediye parkında vatandaşlarla bir araya geldi.
AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Yerel seçimlerde ve cumhurbaşkanlığı seçiminde AK parti’nin Çorum’dan büyük bir zaferle çıktığını belirterek, 2015 genel seçimlerinde aynı başarıyı tekrarlayacaklarını belirtti.
Ak Parti’nin milletin partisi olduğunu dile getiren Bekiroğlu, seçim çalışmaları boyunca il genelinde çalmadıkları kapı, tutmadıkları el bırakmayacaklarını, herkese ulaşarak AK Parti’nin hizmetlerini anlatacaklarını ifade etti.
Bekiroğlu ve Anaç, ilçede faaliyet gösteren bir keçi çiftliğini ziyaret ettikten sonra ilçeden ayrıldı.