Beyaz TV'de yayınlanan "Beyaz Futbol" programının yorumcusu Ahmet Çakar, Fenerbahçe'nin yeni reklam filmi hakkında konuştu.

"BU ESPRİNİN TELİFİ BANA AİT"

"Her türlü eleştiriye, eleştiri acıtsa bile, hicve, karikatüre saygı duyarım." diyen Çakar, "Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Fenerbahçe, geleceğini kurtarma operasyonunda beni kullanıyor. Benim yarattığım espriden esinlenmişlerse ben bundan gurur duyarım. Bu esprinin telifi bana ait. Ne Fenerbahçe'den, ne Yandex'ten bir talebim yoktu. Belli ki Acun seslendirmiş, bila ücret, helal olsun. Patenti bana ait olan bir espriyi, bana sormadan kullanmışlar, maddi ve manevi hakkımı helal ediyorum." dedi.

"SUYU GETİREN GARSONU BİLE OYNARDIM"

Hazırlanan reklamdan hiçbir şekilde gocunmadığının altını çizen ünlü yorumcu, "Ben böyle bir reklamda, sorsalardı, suyu getiren garson olarak bile oynardım 1 lira almadan. Bu ülkeye sesleniyorum, gönlümüzü karikatüre, hicve açık olalım. Bu olaydan sonra da, devrin önemli bir GSM operatörü bana 300-400 bin euro vermişti, kabul etmedim. Ne mutlu bana ki, Fenerbahçe Spor Kulübü geleceğini ekonomik anlamda rahatlatmak için, başkanın butiklere, cafelere girerek reklamını yaptığı bir projede esinlenme bana ancak şeref verir." ifadelerini kullandı.