AK Parti Çorum belediye başkan aday adayları il ve merkez ilçe teşkilatları yönetim kurulu üyeleri bir araya gelerek projelerini anlattı.

Tanıtım toplantısına AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, belediye başkan aday adayları Muzaffer Külcü, Mehmet Karadağ, Haşim Ahlatçı, Aslıhan Altıparmak, Ülker Mavral Bulut, Mustafa Eker ve İlyas Damar katıldı.

AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, AK Parti’nin halk rağmen hiçbir çalışma yapmayarak, milletin emanetine hıyanet etmediğini söyledi. AK Parti teşkilatlarının her seçimden alnının akıyla çıktığını dile getiren Ceylan, bu seçimde de çalmadık kapı, ulaşılmadık insan bırakmayacaklarını dile getirdi.

Türkiye’de istikrarın sürmesi için AK Parti iktidarına ihtiyaç olduğunu dile getiren Ceylan, “Türkiye, ilkleri AK Parti iktidarıyla yaşadı. Önemli bir süreçten geçiyoruz. Önümüzde yerel seçimler arkasından cumhurbaşkanlığı seçimleri olacak. İlk kez Cumhurbaşkanı halk tarafından seçilecek. “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” diyen Mustafa Kemal Atatürk’ün sözü gerçekleşmiş olacak. Bu millet dikta edilerek değil, kendi özgür iradesi ile cumhurbaşkanı görmek istediği kişiye emanetini verecek. Devletin halkı yönettiği günlerden, halkın devletini yönettiği günlere ulaştık” dedi.

Halkın mesajlarını anlamayan siyasi partilerin, tarihin derinliklerinde kaybolduğuna dikkat çeken Ceylan, halkın mesajını anlamayıp, halka rağmen iş yapan siyaset kurumlarının da tarihin derinliklerinde kaybolmaya devam ettiğini vurguladı.

AK Parti olarak halka rağmen hiçbir işe imza atmadıklarını ifade ederek, Çorum’a hizmet etmek için gece gündüz çalıştıklarını, kuru gürültüye ve sadece laf üretenlere pabuç bırakmayacaklarını sözlerine ekledi.