Samsun Haber - Samsunspor'un efsane Başkanı İsmail Uyanık, Samsun'da öğrencilerle buluştu. Uyanık, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Bu şehrin çocukları Samsunsporludur" projesinde Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nda öğrencilerle buluştu. Organizasyona İsmail Uyanık ile birlikte İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, eski Samsunspor yöneticilerden Tarık Darende ve okul müdürü Sezai Tiryaki katıldı. 

Öğrencilerin sevgi gösterisinde bulunduğu İsmail Uyanık, herkesin merak ettiği başkanlık ile ilgili olarak ''Samsunspor için her zaman elimi taşın altına koyarım" dedi. 


 
'BU ÇARK ZOR DÖNER'
Organizasyonda öğrencilerin sorularını da yanıtlayan İsmail Uyanık, parayla hiçbir zaman başarı yakalanamayacağını belirterek, "Kulüp zor dönemde. Kurtuluş reçetesi belli. Samsunspor'un kurtuluş reçetesi kendi öz kaynakları ve alt yapısı. Her sezon çok sayıda oyuncu transfer ederek bu çarkı döndürmek çok zor. Kalıcı başarılar yakalamak mümkün değil" dedi. 

'ELİMİ TAŞIN ALTINA KOYARIM'
Samsunspor’un beklenen başarıdan uzak kaldığının hatırlatılması üzerine Uyanık, "Samsunspor için her zaman elimi taşın altına koyarım. Bu sadece başkanlık olarak düşünülmemeli. Bir şirketin yönetimi gibi geniş katılımlı bir organizasyon da olabilir” ifadelerini kullandı. 

DUYGULU ANLAR
İsmail Uyanık, Samsunspor formaları giyen öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. İsmail Uyanık son olarak, okul yönetimi tarafından yaptırılan Samsunspor’un 20 Ocak 1989 yılında geçirdiği kazada hayatını kaybeden Teknik Direktör Nuri Asan, futbolcular Mete Adanır, Muzaffer Badalıoğlu, Zoran Tomiç ile otobüs şoförü Asım Özkan’ın fotoğraflarının yer aldığı anı köşesinin açılışını yaptı.