Hakan TARHAN/İSTANBUL, () - KASIMPAŞA Teknik Direktörü Şota Arveladze, Akhisar Belediyespor karşısında kritik 2 puan kaybettiklerini söyledi.

Akhisar Belediyespor ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Arveladze, maça güzel başladıklarını ifade ederek, "Top bizdeydi. İlk 10 dakika pozisyonlara girdik. Bu gol bizi soğuttu. Durduk ve topu rakibe verdik. İkinci yarının ilk dakikaları toparlamaya çalıştık. Güzel bir gol attık. Yine de oyunu bıraktık. Topu yine rakibe verdik. Geri çekildik. Akhisar Belediyespor iyi top çevirdi. Net pozisyonları yoktu ama 2 gol attılar. Baskı kurdular. Hiç top tutamadığımız bir ikinci devre oynadık. 2-0 öndeyken çok önemli iki puanı kaybettik. Maçı kaybedebilirdik de" diye konuştu.

Gürcü teknik adam, taraftarın kendisini istifaya çağırmasıyla ilgili de şunları söyledi:

"Biz takımın sahibi değiliz. Bu kulübü çok iyi yöneten başkanı ve yöneticileri var. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Kafamızı kaldırarak çalışmamız gerekiyor. Her işte böyledir. Yaptığımız işe güvenerek neler yaptığımızı gösterdik. Taraftar da mutlu olmak istiyor. 2-0'dan maç kaybetmek istemiyorlar. İçim rahat. Herkes sorumluluğunu hissediyor. Sorumluluğumu taşıyan bir insanım. Hiçbir yerden kaçmayacağım bir sorumluluk duygum var. Bu bir yarış. Bizden daha iyi yapabilir belki bazıları. Ama içim rahat."

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Roberto Carlos ise ilk yarıda iyi bir futbol oynayamadıklarını belirterek, "Golü yedikten sonra ilk yarı çok çabuk pes ettik. İkinci yarı top bizdeydi. Galibiyeti, golü arayan bizdik. İkinci yarıdaki oyunumuzla galibiyeti hak etmemize rağmen berabere kaldık. Sonuçta bir puan aldık. Takımımın ikinci yarıdaki gibi oynamasını istiyorum. Golü arayan, galibiyeti isteyen bir takım istiyorum" dedi.