Samsunspor'un 2011-2012 sezonu kadrosunda yer alan eski yabancı futbolcularına olan borçları nedeniyle kulübün puan silme ve ligden düşürülme cezalarıyla karşı karşıya kalmasına 'dur' denildi.

FİNK, ADİLOVİÇ, BAHİA...
Samsunspor yönetimi yabancı futbolcu borçlarıyla ilgili yapılandırma çalışmalarının sonlandırıldığını bildirdi. Samsunspor Kulübü'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bahia ile ödeme planı içeren yapılandırma sözleşmesi karşılıklı imzalanmış ve taksitlendirilmiştir. İlk ödemesi 08 ağustos 2016 tarihinde yapılacaktır. Michael Fİnk'in geciken taksitelerinin bir kısmı 04.08.2016 perşembe günü gönderilmiş, kalan miktar için ödeme planı yeniden yapılandırılarak vadeye yayılmıştır. Valdomiro ile yapılandırma anlaşması yapılmış, ilk ödemesi gönderilmiştir. Kalan miktar vadeye yayılmıştır. Adilovic'in eski kulübü Zeljeznicar Sarajevo'nın alacağı olan miktarın tamamı bugün itibarı ile ödenmiş ve dosya kapanmıştır."


-Samsunspor Kulübü Başkanı Erkurt Tutu / Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç

BAKAN KILIÇ DEVREYE GİRDİ!..
Samsunspor'un yaşadığı büyük ekonomik krize Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın müdahale ettiği açıklandı. Samsunspor yönetim kurulu Bakan Kılıç'a resmi site üzerinden teşekkür etti.

Haber : Ali BİROL