Mehmed Hakkı ÖZBAYIR/MANİSA, ()- HAYATINI atıcılık sporuna adayan ve bugüne kadar yüzlerce sporcunun yetişmesine emek veren 82 yaşındaki Erdoğan Karaöz'ün çalıştırdığı Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yıldız Kız Atıcılık Takımı, Mersin'de düzenlenen Havalı Silahlar Atatürk Kupası'nda 10 metre havalı tüfek kategorisinde üçüncü oldu.
1083.9 puanla Çankırı ve Denizli'nin ardından üçüncülük kürsüsüne çıkan İrem Özen, Hava Tokcan ve Semra Hacıoğlu'ndan kurulu Manisa takımı, kazandıkları kupayı Antrenör Karaöz'le birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman'a armağan etti.
Aynı zamanda Atıcılılık İl Temsilcisi olan Erdoğan Karaöz, verdiği destek için Savaş Duman'a teşekkür ederken, deneyimli çalıştırıcıyı ve sporcuları kutlayan Duman, "Atıcılık bayanlar için zor bir spordur. Bu sporu yaparak zaten bir şeyleri başarmış oluyorsunuz. Üçüncü de olsanız, sizler bizim gönüllerimizin şampiyonusunuz. Elde ettiğiniz başarı nedeniyle başta Erdoğan hocam olmak üzere hepinizi kutluyorum. Prensip olarak, engelli sporculara ve bayan sporculara pozitif ayrım yapılmasından yanayım. Çünkü engelli ve bayan sporcu sayısının artması lazım. Bu konuda elimizden geleni yapacağız" dedi.

FOTOĞRAFLI