Ahmet Demircan ile birlikte ilçede esnaf ziyaretinde bulunanBafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç'a yoğun ilgi gösterildi. Demircan, "Başkanımıza tarihi destek bekliyorum" dedi. 

Memur-Sen Bafra Şubesi, Cumhuriyet Meydanı esnafları, Yün Pazarı esnafları ile bir araya gelen Demircan ve Kılıç’a gösterilen ilgi dikkatleri çekti.


BEKA MESELESİ...

Gündemi değerlendiren Demircan, "31 Mart seçimleri sadece Bafra’nın, Samsun’un seçimi değil. Yükselecek her bir oy ülkemiz üzerine oynanan oyunları engelleyecektir. Sayın Bahçeli bu oyunları çok iyi şekilde gördü ve birlikte Cumhur İttifakı'nı kurduk. Milletin, milli güçleri bir araya geldi. Bu bizim için büyük bir güçtür. Beka meselesini halletmek zorundayız. Önümüzdeki seçimlere de böyle bakmak gerekiyor" açıklamalarında bulundu.

"Başkan Kılıç’ı size emanet ediyorum" diyen Demircan, Kısa süre içinde gerçekleştirdiği çalışmalarla taraflı tarafsız her kesimin takdirini kazanan Başkanımız Hamit Kılıç’a, Baframız 31 Mart’ta tarihi bir destek vereceğinden şüphem yok"  şeklinde konuştu.