BURSASPOR Mali Asbaşkanı Kemal Güler, Bursa TV’de dün gece yayınlanan spor programında Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş’in maçtan sonra yaptığı açıklamalarına yanıt verdi.
Bursaspor Mali Asbaşkanı Kemal Güler, canlı yayında Şenol Güneş’i eleştirdi. Güler, "Şenol Güneş diyor ki 'Sizin kaptanınız bana yalvardı beni alın' diye. Kendisi Bursaspor’da teknik direktörken Beşiktaş yöneticilerle görüşmüş. Bu hangi spor adamlığına, bu kadar dürüst olduğunu iddia eden bir adamın açıklamalarına yakışır?" dedi.
Kemal Güler, Şenol Güneş’in sözünü ettiği Ömer Hayyam’ın felsefesini öğrenemediğini de savunarak, "Öncelikle bir teknik adam, futbolcusu ile arasında geçen bir konuşmayı kamuoyu ile paylaşmaması gerekirdi. Ömer Hayyam’ın felsefesindeki önemli sözlerden birisi şudur; 'Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek cevabım var elbet. Lakin bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye' O nedenle Şenol hocanın bu tutumu örnekler verdiği Ömer Hayyam’ın felsefesine yakışmadı" dedi.
VOLKAN ŞEN BENİ İLGİLENDİRMİYOR
Volkan Şen’in oyuncuları olmadığını dakkat çeken Güler, "Volkan Şen şu an başka takımda oynuyor. Seversin sevmezsin ama o başka takımın milyonlarca taraftarı var. Bu çocuğu ne pozisyona soktu. 'Beşiktaş’a gitmek için can atıyordu, demek ki en son çare gördü' demeyecek mi Fenerbahçe taraftarı. Şenol Güneş ayrıldığı zaman, işin içindeki Beşiktaşlılar ondan nefret edecek. Trabzon'da taksiye binin ve 'Şenol Güneş' deyin, herkes ondan nefret ediyor" diye konuştu.
ŞENOL GÜNEŞ’İN ALACAĞI KALMADI
'Şenol Güneş’in Bursaspor’da alacağı kaldı' iddialarına da açıklık getiren Kemal Güler, "Bizden yıllık 1 milyon 200 bin Euro net maaş aldı. Artı maç primlerinin tamamını aldı. Ayrıldıktan sonra da biz en son Fenerbahçe maçının primini kendisine gönderdik. Bir lira alacağı kalmadı" ifadelerini kullandı.