ORDU (AA) -  Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) ekiplerinden Orduspor, yarın deplasmanda Beşiktaş'ı yenerek, normal sezonu galibiyetle kapatmayı hedefliyor. 

Orduspor Kadın Basketbol Takımı Genel Koordinatörü ve Başantrenör Alper Durur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ı yenmeleri durumunda play-off'a kalacaklarını söyledi. 

Durur, şunları kaydetti:

"Ligin son maçını oynayacağız ve bizim adımıza son derece kritik bir maç olacak. Beşiktaş karşısında kazanmak adına elimizden geleni yapacağız. Bunun için çok çalıştık. Tek sorunumuz yorgunluk. Son haftalarda üst üste maçlar oynadık. Oyuncularımızda bunun yorgunluğu var. Bunun dışında takım olarak çok iyi durumdayız. Beşiktaş'a karşı şansımız da tutuyor. İnşallah istediğimiz sonucu alacağız." 

Gelecek sezon Avrupa kupalarına katılmak istediklerini vurgulayan Durur, "Çok kısıtlı bütçeye rağmen buralara kadar geldik. Orduspor olarak Avrupa'yı sonuna kadar hak ediyoruz. İnşallah yarınki sonuçların ardından gülen taraf biz olacağız. Buna tüm kalbimizle inanıyoruz" diye konuştu. 

İstanbul'da oynayacakları maça tüm Orduluları beklediklerini ifade eden Alper Durur, "Taraftarlarımız bizim için çok önemli. Onların desteğiyle ligin son maçını kazanmak ve play-off'a kalmak istiyoruz. Taraftarlarımızı salona bekliyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.