BEKTAŞ DÖNEMİ RESMEN BAŞLADI 

Yılport Samsunspor, prensip anlaşmasına varıp sözleşme imzalayamadığı Çağdaş Atan ve Ersan Parlatan’ın ardından teknik direktörlük görevine Bayram Bektaş’ı getirdi. Nuri Asan Tesisleri’nde  Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen, Futbol Gelişim Direktörü Batu Kaplan, Samsunspor Genel Müdürü Soner Soykan, taraftar ve basının katıldığı 'Cumhuriyet'in 100. yılında şampiyonluk en çok Samsun’a yakışacak, Samsun’da Bayram vakti' temasıyla düzenlenen imza töreninde Bayrak Bektaş kendisini 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllığına Samsunspor’a bağlayan sözleşmeye imza attı.

"EL BİRLİĞİYLE ÇALIŞALIM"

Yeni hocasıyla, yönetimiyle scuat ekibiyle, taraftarıyla basınıyla birlikte yeni bir sayfa açma çağrısında bulunan Başkan Vekili Veysel Bilen , "Başta Başkanımız olmak üzere tüm ekip gece gündüz demeden, yoğun bir tempoda çalışıyor. Bazı transferlerimiz kamuoyu ile paylaştık. Önümüzdeki günlerde kampa kadar yetiştireceğimiz diğer transferlerle beraber, inşallah bu sene kampa giderken hocamızın istediği doğrultuda takım halinde kampa hazır bir şekilde gitmeyi hedefliyoruz. Bu nedenle basın mensubu arkadaşlarımıza her zamankinden daha fazla yük ve sorumluluk düşüyor. Ben bu yükün ve sorumluluğun bilincinde hareket edeceğinize yürekten inanıyorum. Bu güne kadar eksiklerimiz hatalarımız, kusurlarımızın hepsini bir kenara bırakıp, beyaz bir sayfa açıp, bugünden itibaren sezon sonuna kadar daha yapıcı olalım. Hocamıza teşekkür ediyorum. Kendisi ile konuştuğumuzda bizim hedeflerimize inanarak, ‘Ben ve ekibim hazırız’ dedi. Ben ekibine ve hocamıza inanıyorum. Samsun’a bayram geldi. ’O sene bu sene’ mutlak surette bu çorbada herkesin katkısı olsun diyorum. Bu seneyi o sene yapıp, Cumhuriyetin 100. Yılında bu şehre özlediğimiz şampiyonluğu getirmek için el birliğiyle çalışalım diyorum"dedi.

"KİMSENİN YÜZÜNÜ KARA ÇIKARTMAYACAĞIZ "

Samsunspor'da olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Samsunspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş ise şu ifadeleri kullandı: "Başkanımız projeyi bana anlattı. Şehri, takımı, potansiyeli ve beklentileri biliyorum. Bu neticede ilk görüşmede teklifi kabul ettim. Allah’ın izniyle kimsenin yüzünü kara çıkartmayacağız. Bize inanların, bize destek verenlerin desteğine karşılık vermek istiyorum. Buranın çalışma imkanları çok güzel. Kamp hazırlıklarını yaptık ve kadro oluşumunu sağlamaya çalışıyoruz. Bir beklenti var ama isim vermeyeceğiz. Oyuncu ismi verdiğimizde başka takımlar talep edebiliyor. 20 Haziran’da Samsun’da toplanıp ön hazırlık yapacağız. Kampa gidecek oyuncular da burada belli olacak. Şehrin, takımın ve camianın beklentisinin farkındayım. Ben de challenge (meydan okuma) seven, kendi sitemime göre savaşan, oynayan bir takım kurman birisiyim. Çok zor durumlardaki takımlara gittim ama hep istediğim futbol kurgusunu oturttuğum için zaten buradayım. Akıllarda iz bırakmışızdır. Bunu burada daha üst seviyeye çıkartarak inşallah sezon sonundaki özlemi hep beraber gideririz. Cumhuriyet'in kuruluş yıl dönümünü şampiyonluğumuzla pekiştirirsek tarihe geçeriz. Bu duyguları yaşamak için sabırsızlanıyorum" Esra VURAL - Umut Can EREN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.