Spor Toto Süper Lig’de son 3 haftadır hanesine puan yazdıramayan Torku Konyaspor, dün Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynadığı maçtan 1 puan alarak moral buldu.
Ligde sıkıntılı günler geçiren Torku Konyaspor’da 3 haftalık puan hasreti dün oynanan Çaykur Rizespor maçında alınan 1 puanla son buldu. Ligde son 3 haftada sırasıyla oynadığı Galatasaray, Gençlerbirliği ve Beşiktaş maçlarından mağlup ayrılan yeşil-beyazlı takım, dün oynanan Çaykur Rizespor maçında 1 puan alarak bir nebze olsun nefes aldı. Dün Rize’de 1-0 ev sahibi ekibin önde götürdüğü maçta Torku Konyaspor 77. dakikada Djlama’nın ayağından bulduğu golle sahadan 1-1 ayrılmayı başararak puanını 17’ye çıkardı.
Çaykur Rizespor maçından alınan 1 puanın kendileri için çok önemli olduğunu ifade eden Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, “Rize’ye 3 puan için gitmiştik fakat 1 puanla döndük. Ligde 3 haftadır galip gelemiyorduk. Bu açıdan Çaykur Rizespor maçından alınan 1 puan bizim için moral oldu. Özellikle maçın ikinci yarısında oynadığımız futbol bizi çok umutlandırdı. Teknik heyet ve futbolcuları tebrik ediyorum. 10-20 Ocak tarihleri arasında Antalya’da devre arası kampını gerçekleştireceğiz. Burada eksiklerimizi tamamlayarak ligin ikinci yarısında Torku Konyaspor’u hep beraber hak ettiği yere taşıyacağız” dedi.