Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımı 44 Malatyaspor’da yeni sezonun yol haritasını belirleme çalışmaları sürüyor.
44 Malatyaspor ekonomik sıkıntı yaşamama adına güçlü bir yönetim ile yola devam etmeyi planlıyor. Bu doğrultuda İstanbul destekli bir yönetimle yola devam edecek
Sarı-kırmızılı kulüpte 2.Başkan Barış Bingöl yaptığı açıklamada, 44 Malatyaspor kulübünün sorunsuz ilerlemesi adına kulübün ekonomisinin sağlam olması gerektiğini vurguladı.
Yeni sezonda hedeflerine ulaşmak için mücadelelerini sürdüreceklerini kaydeden Bingöl, “44 Malatyaspor kulübünün ekonomik anlamda sadece kişilere bağımlı yürümesini beklemek hayalcilik olur. Bu anlamda kalıcı kaynak yaratmamız lazım. Bu konu üzerinde çalışmalarımız sürüyor. İnşallah kulüp yapımızı daha da güçlendirmek istiyoruz. Biliyorsunuz yıllardır süregelen hedefimiz 3.lig. Bu güne kadar kısmet olmadı. İnşallah yeni sezonda bu başarıyı elde etmek istiyoruz” dedi.
Yeni sezon için güçlü bir kadro oluşturma düşüncesinde olduklarını kaydeden Bingöl, teknik direktör İsmail Tekin’in raporu doğrultusunda belirlenen futbolcularla görüşmelerinin sürdüğünü ifade etti.
Barış Bingöl güçlü bir takım oluşturmayı planladıklarını belirterek, “Hedefimiz güçlü bir kadroyla lige başlamak. Hocamız İsmail Tekin’in raporu doğrultusunda çalışmalarımız sürüyor. İnanıyorum ki geçen sezon ki kadromuzda bulunan oyuncularımızla birlikte yeni transferlerimiz takımın gücüne güç katacaktır” dedi.