Akhisar Belediyespor’un tecrübeli kalecisi Oğuz Dağlaroğlu, Fenerbahçe’ye karşı son iki karşılaşmada galip geldiklerini belirterek, "İnşallah Kadıköy’den de galibiyetle çıkarız" dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 20 haftasında topladığı 22 puan ile 13. sırada yer alan Akhisar Belediyespor, 21. hafta mücadelesinde Fenerbahçe ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Roberto Carlos nezaretinde Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde çalışmalarına devam eden yeşil-siyahlılarda, sakatlığı süren Zokora ve Sertan Vardar takımdan ayrı çalışırken, sarı kart cezalısı Merter Yüce’de Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek.
"KADIKÖY’DEN GALİBİYET İLE ÇIKMAK İSTİYORUZ"
Akhisar Belediyespor’un tecrübeli file bekçisi Oğuz Dağlaroğlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Fenerbahçe ile oynayacakları için heyecanlı olduklarını belirterek, "Takım olarak üzerimizde galibiyetin verdiği bir moral var. Bu önümüzdeki 3-4 günü iyi değerlendirip maça en iyi şekilde çıkmak istiyoruz. Galibiyete inancımız var. Fenerbahçe’ye karşı son iki karşılaşmada galip geldik. İnşallah Kadıköy’den de galibiyetle çıkarız. Akhisar’da alışık olmadığımız kadar soğuk bir hava var. Soğuğa karşı zorlanıyoruz ama inşallah iyi hazırlanacağız” dedi.
"KADIKÖY’DE MAÇ KAZANMAK ZOR"
Sahadan 3 puan ile ayrılmayı hedeflediklerini getiren Bilal Kısa ise, "Uzun zamandır galibiyet alamıyorduk. Sıkıntılı bir dönemden geçtik. Çok şükür o dönemi geçen hafta içeride atlattık. Bizim için iyi oynadığımız bir müsabakaydı. Takıma moral geldi. Önümüzde çok zorlu maç var. Kadıköy’de maç kazanmak gerçekten çok zor. Oraya iyi mücadele ve puan için gidiyoruz. Bununda üstesinden geleceğimizden düşünüyorum. İçeride aldığımız 3 puanı devam ettirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.
"MANİSA STADININ ZEMİNİ PERFORMANSIMIZI YÜZDE 50 ETKİLİYOR"
İç saha maçlarını oynadıkları sahanın kötü olmasının performanslarını etkilediğini ifade eden Kısa, "Sahanın kötü olması performansımızı yüzde 50 etkiliyor. Geçen sene sahamız gayet iyiydi. Bu stad Manisa’nın stadı, bizim değil. Oraya her sene kira ödüyoruz. Stada onların bakması gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda çok duyarsızlar diyebilirim. Sahanın durumu ortada. Bizim yönetimimiz bildiğim kadarıyla bu konuda destek veriyor. Bu haftada belli bir kısma çim eklendi. Ben iki gün öncede yönetime söyledim bu sahayı karşı taraf yapmıyorsa bizim yapmamız gerektiğini. Ligde sakatlıklar olabilir. Bu haftalarda da düzeleceğini umuyorum” dedi.
FENERBAHÇE’Yİ 2 KEZ MAĞLUP ETTİ
Akhisar Belediyespor Süper Lig’e çıktığı 2012-2013 sezonundan bu yana Fenerbahçe ile oynadığı 5 müsabakada 3 mağlubiyet ve 2 galibiyet elde etti. Akhisar Belediyespor, Fenerbahçe filelerine 6 gol atarken, kalesinde ise 9 gole engel olamadı.