Şırnak PTT Başmüdürlüğü, Silopi ilçesinde bulunan bir şirkete özel logolu pullar bastırdı.
PTT Genel Müdürlüğü’nün başlattığı kişisel pul basma uygulaması büyük ilgi görüyor. Şırnak’ın Silopi ilçesinde kişisel pul talebinde bulunan bir alışverişi merkezinin talebi doğrultusunda hazırlanan özel logolu pullar sahibine teslim edildi.
Şırnak PTT Baş Müdürü Abdulkadir Karaboğa konu hakkında yaptığı açıklamada, amaçlarının dünya genelinde önemli bir değere sahip olan pulu, vatandaşlara sevdirmek, pul değerine yeni boyut kazandırmak olduğunu belirtti. Kişisel ve kurumsal pul uygulaması ile Türk pulculuğuna yeni bir heyecan kattıklarını ifade eden Karaboğa, "Uygulamaya koyduğumuz kişisel ve kurumsal pul uygulaması ile bizimle çalışan kurum veya özel kişilerin kendi belirledikleri logo ve tercihlerini pullara uyguluyoruz. Bu şekilde hem Şırnak ilimizi tanıtma hem de pulculuğa farklı bir boyut getirmeyi amaçladık" dedi.
PTT Genel Müdürlüğü, söz konusu objeyi bir hafta içerisinde pullara yerleştirerek, müşterilerine veriyor. Kişisel pul uygulamasından yararlanmak isteyenlerin en az 250 adet pul bastırması gerekiyor.
Konuşmalardan sonra Silopi ilçesinde bulunan özel bir alışveriş merkezine özel logolu pulları teslim edildi.