SİNOP (AA) - Sinop'ta girişimcilik eğitimini alan Fatma İnan, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığının (KOSGEB) desteğiyle kendi iş yerini açtı.

Gelincik Mahallesi'ndeki açılışta konuşan Vali Yasemin Özata Çetinkaya, Fatma İnan'ın çok başarılı olacağına yürekten inandığını söyledi. 

  KOSGEB'in kendi iş yerini açmak isteyen girişimcilere gerekli tüm desteği verdiğini anlatan Vali Çetinkaya, şöyle konuştu:

"Ben bu güzel iş yerini Sinop'umuza kazandırdığı için Fatma Hanımı tebrik ediyorum. Bu, devletimizin içinde müteşebbis ruh olan kişilere kendi iş yerini kurma anlamında verdiği çok büyük bir destektir. Kadın elinin değdiği her şeyin farklılaştığını bu açılış organizasyonundan bile görebiliyoruz. Açılışla ilgili gösterdiğiniz titizliği aynı şekilde devam ettirirseniz, iş yerinizin işletilmesi konusunda da başarıya ulaşacağınıza canı gönülden inanıyorum. İş yerinin hem Sinop'umuza hem size hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." 

Açılışa Vali Çetinkaya'nın yanı sıra Belediye Başkanı Baki Ergül, KOSGEB Müdürü Nedim Kaşıkırık ve İl Müftüsü Mustafa Erkan de katıldı.