Havacılık ve raylı sistemler sektörünün öncü isimlerinin katılacağı toplantıda Eskişehir sanayisinin geleceği masaya yatırılacak.
Eskişehir’in ekonomisine ivme kazandıracak bir toplantıya imza atılacak. Eskişehir’in ticaret ve sanayi alanındaki geleceği Eskişehir Havacılık ve Raylı Sistemler Vizyon Toplantısı ile tartışılacak. Eskişehir Ticaret Odası, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu ve Eskişehir AB Bilgi Merkezi’nin işbirliği ile düzenlenecek olan toplantıda sektörün öncü ve söz sahibi isimleri bir araya gelecek. 28 Mart Cumartesi günü bir otelde toplantıda, Eskişehir’in havacılık ve raylı sistemler sektöründeki stratejileri belirlenecek.
Yapılan açıklamaya göre toplantıya; Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Almanya Ekonomi Konseyi Türkiye Sorumlusu Selim Kuzu, Aero Placement Genel Müdürü Michael Von Gizycki, TÜLOMSAŞ Genel Müdürü Hayri Avcı, TEİ Genel Müdürü Mahmut Faruk Akşit, Savronik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Işık, Hisarlar A.Ş. Genel Müdürü Haluk Selvi katılacak.