PTT 1'inci Lig'de Adanaspor'a deplasmanda 2-1'lik skorla mağlup olan Denizlispor, üst üste 3'üncü yenilgisini alırken teknik direktör Mehmet Altıparmak, sonuca isyan etti.
"Beraberliğe bile üzüleceğim bir maçta mağlup olduk" diyen Mehmet Altıparmak, "Kazanmayı hak eden bir takımın yenilmesini kabullenemiyorum" dedi. Müsabakanın hemen başında 3-0 öne geçmelerini sağlayacak fırsatlar yakalamalarına rağmen yararlanamadıklarını dile getiren Mehmet Altıparmak, şöyle devam etti:
"Sahada doksan dakika boyunca kazanmak için her şeyi yapan bir takım vardı. Oyunu forse eden, atak yapan, pozisyona giren taraf biz olmamıza rağmen 3-0 önde bitireceğimiz ilk yarıyı 2-0 mağlup tamamladık. İkinci yarıda skoru 2-1 yaptıktan sonra beraberliği yakalayabilir, hatta galip gelebilirdik ancak futbol şansı yanımızda değildi. Ben her şeye rağmen sıcak havada kazanmak için canlarını dişlerine takan futbolcularımı kutluyorum. Artık Göztepe maçını düşünmek zorundayız."
Bu arada karşılaşmadan sonra geceyi Adana'da geçiren yeşil siyahlı takım, bugün uçakla İzmir'e, oradan da karayoluyla Denizli'ye döndü.