Gaziantep Kolej Vakfı Ortaokulu öğrencileri düzenlenen törenle kep atarak liseli oldu.
GKV Özel Okulları eğitim kampüsünde 2014-2015 eğitim öğretim yılı mezunları için düzenlenen muhteşem bir tören davetlileri duygulandırdı. GKV Özel Ortaokulu mezunları için düzenlenen tören, öğrenci ve öğretmenlerin alkışlar arasında süren geçiş seremonisiyle start aldı.
Bayrak flama devir teslim töreninde GKV Özel Ortaokulu okul birincisi İrem Ateş, bayrağı 7. sınıf okul birincisi Başak Nida Yıldız’a; GKV okul flamasını ise Arda Taşpolat 7. sınıf öğrencisi Kaan İyiköşker’e teslim etti. Duygusal anların yaşandığı devir teslim töreninde öğrenciler ayakta alkışlandı.
Kuruluşundan bu yana çağdaş ve laik çizgisinden ödün vermeyen GKV Özel Okulları’nın Türkiye’nin en köklü eğitim kurumları arasında yer aldığını ifade eden GKV Ortaokulu Müdürü Ali Bozgeyik, “GKV Özel Okullarının 52 yıldır Atatürkçü, çağdaş bir çizgide üst düzey başarılara imza atan öğrenciler yetiştirerek ülke aydınlanmasında önemli bir görev üstlendi, bu görevi sonsuza dek devam edeceğiz Ülkemizin aydınlık yüzü ve güvencesi olan öğrencilerimizle gurur duyuyoruz” dedi
GKV Özel Okulları Genel Müdürü Müfit Taşlıyar GKV ailesinin öğrenci, veli, yönetici ve öğretmenleriyle ortak bir ruh yaratmayı başaran ender okullardan biri olduğunu, elde edilen büyük başarıların da bu ruhun ürünü olduğunu belirterek, 2014-2015 mezunlarını kutladı. GKV Özel Ortaokulu kep töreni okul birincisi İrem Ateş’in konuşması ve mezun kütüğüne çivi çakmasıyla devam etti. Öğrenciler tarafından seslendirilen veda şarkısı konukları duygulandırırken öğrencilere velilerin ve davetlilerin de eşlik ettiği gözlerden kaçmadı. Gecenin ilerleyen saatlerinde öğrenciler coşkulu bir ortamda keplerini atarak okullarına veda ettiler.