Ergin KARATAŞ / İZMİR, ()- SPOR Toto Basketbol Ligi'nde Darüşşafaka Doğuş'a evinde uzun süre önde götürdüğü maçta son saniye üçlüğüyle 74-73 mağlup olan Pınar Karşıyaka, büyük kısmet tepti.
Şampiyonluk yarışındaki en önemli rakiplerinden Darüşşafaka Doğuş'u yenip 7 galibiyetle zirvedeki Galatasaray Odeabank'ı yakalama fırsatını kaçıran Pınar Karşıyaka, 10 maçta 6 galibiyette kalarak 5'inci sıraya geriledi. Daha önce evinde oynadığı 4 karşılaşmayı da kazanan yeşil kırmızılı ekip, salonunda da yenilgiyle tanıştı.
Turkish Airlines Euroyeague'de üst üste 4 mağlubiyet alarak Top 16 defterini kapatan Pınar Karşıyaka, ligde ise son 4 maçın 3'ünü kaybederek düşüşünü sürdürdü. Kadroda operasyon yaparak taşları yerine oturtmaya çalışan Antrenör Ufuk Sarıca'nın yeni transfer ABD'li şutör Bracey Wright'ı Euroleague'de Stelmet Zielona deplasmanında oynatabileceği bildirildi. Yönetim, kadro dışı kaldıktan sonra İtalya'ya transfer olan Ragland'ın yerine oyun kurucu arayışlarını da sürdürüyor.
ARENA KARANLIKTA KALDI
Karşıyaka Arena'nın karşısına inşa edilen yeni alışveriş merkezi, salonun çevresini de karanlığa gömdü. İnşaat sürecinde yanmayan salon çevresi ve otoparkındaki sokak lambaları, şube yönetiminin Karşıyaka Belediyesi'ne yaptığı sayısız başvuruya rağmen tamir edilmedi. Kulüp yönetimi salon girişlerini projektörlerle aydınlatmaya çalışırken, gece maçlarında etraftaki zifiri karanlık, sosyal medyada özellikle çocuklarıyla tribüne giden taraftarlardan büyük tepki çekiyor.

FOTOĞRAFLI