Mehmet Cengiz Tesislerinde saat 17:00’da başlayan maçta yeşil-mavili ekip maçın 3. dakikasında Tuszynski ile 1-0 öne geçti. İlk yarıyı Çaykur Rizespor 1-0 önde kapattı. Mücadelenin ikinci yarısında daha etkili olan Samsunspor, maçın 88. dakikada genç oyuncusu Enes Keleş'in nefis şutuyla maçtan beraberlikle ayrıldı. 

SAMSUNSPOR MAÇA ŞU KADROYLA ÇIKTI:
Furkan Köse, Canberk Aydın, Fatih Kılıçkaya, Ousmane Ndiaye, Burhan Arman, Distel Zola, Hasan Kılıç, Mehmet Çakır, Murat Gürbüzerol, Alperen Pak ve Halil İbrahim Pekşen onbiri ile başladı.

Bekir Sevgi, Erdi Dikmen, Muharrem Efe, Ramazan Özcan, Berkay Polat, Enes Keleş, Samet Yıldırım, Kemal İşlemek ve Ertuğrul Mert Gülşen ise  yedek kulübesinde olan isimler.

GENÇLER UMUT VERDİ!..
Yeni sezon hazırlıklarını Nuri Asan tesisleri'nde yaptığı çalışmalarla hazırlanan Samsunspor, deplasmanda Çaykur Rizespor ile yaptığı hazırlık karşılaşmasında genç oyuncularının performansı umut verdi. Yaptığı güzel vuruşla golü atan Enes Keleş ise Teknik Direktör Engin Korukır'dan alkış aldı.

Öte yandan Samsunspor, Süper Lig ekiplerinden Bursaspor ile hazırlık maçı oynamayı planlıyordu. Bursaspor ve Samsunspor'un programlarının uymaması nedeniyle hazırlık maçı iptal edildi

Haber : Ali BİROL

İŞTE MAÇIN GOLLERİ: