Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur'da, PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'u 2-1 yenerek, adını bir üst tura yazdıran Bursaspor'da teknik direktör Christoph Daum, maçta 3. golü bulmak istediklerini ancak paslarda gereken netliği sağlayamadıklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Daum, zor bir müsabaka olduğunu belirterek, "Maça baskılı başladık, konsantreydik. Bunun akabinde de 2-0 öne geçtik. Bir yerde konsantremiz iyi değildi; devre arasına girerken golü yedik. Gerçekten Adana Demirspor adına güzel bir goldü. İkinci yarıda da kesinlikle geriye yaslanmak istemedik 3. gole gitmek istedik ama 3. golü bulma adına paslarımızda netlik yoktu. Adana Demirspor'un da direkten dönen bir topu vardı. Şans çalışanın yanında oluyor" dedi.

Maçın genelinde Adana ekibine çok fazla pozisyon vermediklerini söyleyen Alman çalıştırıcı, tüm konsantrelerini Spor Toto Süper Lig'de oynayacakları karşılaşmalara vereceklerini kaydetti.

Bursasporlu İbrahim Öztürk ise Adana deplasmanlarının her zaman zor olduğuna vurgu yaparak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bizim için önemli olan turu geçmekti. Maç genelinde çok pozisyon verdiğimizi düşünmüyorum. Sezon başında koyduğumuz hedeflerden biri de Türkiye Kupası'ydı. Fenerbahçe'ye finalde kaybetmiştik, bu kez kupayı almak istiyoruz."

ADANA DEMİRSPOR CEPHESİ

Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, keyifli bir maç olduğunu ifade ederek, "Maçı kaybettik ama oyuncularımızı geri kazandık. Özellikle ikinci yarıda oyuncularımın performansı üst düzeydi. Oyuncularımı ve Bursaspor'u tebrik ediyorum" dedi.

Adana Demirsporlu Mesut ise Bursaspor'un, ciddi bir kadro ile maça çıktığını hatırlattı. Bir üst tura atlayarak, stadı dolduran taraftarları sevindirmek istediklerini ancak şansın kendilerinden yana olmadığını belirten Mesut, lig maçlarına konsantre olacaklarını söyledi.