OYNADIĞI 3 maçta 2 beraberlik 1 galibiyet alan Süper Lig'in yenilgisiz takımlarından Kayserispor'da futbolculara milli maç nedeniyle çarşamba gününe kadar izin verildi.
Kayserispor basın sözcüsü ve futbol şube sorumlusu Ahmet Yıldız, Mersin İdmanyurdu maçında aldıkları galibiyetin önemine değinirken şunları söyledi:
"'Osmanlıspor ve Torku Konyaspor maçlarını beraberlikle kapatmış adeta galibiyete susamıştık. Lig hazırlıklarına geç başlamamıza rağmen uyum ve  transfer sorununuzu kısa sürede atlattık. Geçiş dönemini yenilgisiz tamamladık. Milli maç nedeniyle verilen arayı da iyi değerlendirmek istiyoruz."
Ahmet Yıldız, son transferleri santrfor Yakubi ile solbek Berkan'ın cuma gününden bu yana alt yapı teknik  direktörü Ertuğrul Seçme nezaratinde antrenmanlarını sürdürdüğünü, her 2 oyuncunun çarşamba gününden itibaren takımla birlikte çalışmalara katılacağını söyledi.
Öte yandan Kayserispor'dan Ömer Bayram, Deniz Türüç ve kaleci Abdülaziz Demircan, A 2 milli takımına, Marko Simiç Hırvat A milli takımına, Sırp  Srdjan Mıjailoviç ise Sırp A milli takım kampına katıldı.