DTSO seçimlerine Mavi Liste’den aday olan iş adamı Remzi Durmaz, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Diyarbakır’ı bir dünya ticaret merkezi haline getirmek istediklerini ifade eden Durmaz, DTSO’yu da üyeleriyle barışık bir hale getireceklerini belirtti.

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) seçimlerine Mavi Liste’den aday olan iş adamı Remzi Durmaz, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Durmaz, beraberindeki çalışma arkadaşları ile birlikte bir banka şubesinin açılışına katılıp, devam eden tarım fuarını ziyaret etti. Bu esnada açıklamalarda bulunan Durmaz, Diyarbakır’ı dünya ticaret merkezi haline getirmeyi hedeflediklerini vurguladı. Durmaz, “Bugün itibari ile Diyarbakır’da seçim çalışmalarını sürdürüyoruz. DTSO’ya aday olarak, üyelerimizden gördüğümüz ilgi ve samimiyet son derece olumlu. Enerjimizi sadece şehrimizi büyütmeye ve zenginleştirmeye harcayacağız. Artık yerinde sayan, kendi yağında kavrulan Diyarbakır ve Diyarbakırlı değil, bizimle birlikte iş yapan, büyüyen, kazanan ve geleceğe umutla bakan Diyarbakırlı ticaret üyesi olacaktır. Gerek yerelde, gerek birebir yapılan ziyaretlerden dolayı üyelerimizin çok ciddi anlamda istek, talep ve beklentiler söz konusu. İnşallah inancımız odur ki yaklaşan seçimlerde üyelerimizin teveccühü ve destekleriyle bu seçimi zaferle sonuçlandıracağız. Diyarbakır Ticaret Odası üyelerinin mavi listeye tam ve sağlam bir destek vereceğine inanıyorum. Biz asıl olarak tüm çalışma ekibimizle Gece gündüz demeden üyelerimiz ile yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Takdiri üyelerimiz verecek, ona inanıyoruz. Eminim ki bizi en yüksek düzeyde destekleyecekler” dedi.

“Diyarbakır’ın finans değerini yükselteceğiz”

Diyarbakır’ın ticaret alanında hedefleri olduğuna da işaret eden Durmaz, "Diyarbakır henüz kendini ispat edememiş bir il. Hem Türkiye’de hem de dünyada kendini farklı noktalarda tanıtamamış, adından bahsettirememiş bir ilimiz. Lakin şunu söylemek isterim ki Türkiye’nin pek çok şehrinden ve yurt dışında çok iyi bir algısı var. Bu Diyarbakırlı olma bilincini ticaretle buluşturmak, Diyarbakır’ın ticaret rakamlarını Türkiye’nin en iyi şehirleri arasına taşımak istiyoruz. Bu potansiyel bizde var. Hızlı bir şekilde şehrimizi büyümeye yönlendirmemiz gerekmektedir. Bunu da bugüne kadar aldığımız tüm görevleri yerine getiren bir kişi olarak ticaret odası başkanı olduğumuzda da üyelerimizin tüm projelerini titizlik ile hayata geçireceğiz” diye konuştu.