BAYBURT (AA) - Bayburt Ziraat Odası Olağan Genel Kurulunda yeniden başkan seçilen Abuzer Yıldırımtepe ve yönetim kurulu üyeleri, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Abdulkadir Karabulut'u ziyaret etti.

Karabulut, ziyarette yaptığı konuşmada, Bayburt ekonomisinde tarım ve hayvancılığın çok önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, "Bu sektörün ileriye taşınması, geliştirilerek çiftçilerin sorunlarının çözülmesi, gelirlerinin artırılması için sektörün tarım bileşenleriyle uyumlu yönetişim sağlanması çok önemlidir" dedi.

Bu doğrultuda Ziraat Odası'nın en önemli kurumlardan biri olduğunu dile getiren Karabulut, "Bugüne kadar gerek yapmış olduğu başarılı çalışmalar gerek İl Müdürlüğü ve diğer paydaşlarla sağladığı çalışma uyumu son derece memnuniyet vericidir. Ziraat Odamızın yeni yönetimiyle hedeflerini büyüterek bu başarılı çalışmaların devam ettirilmesi ilimiz için çok önemlidir" diye konuştu.

Yıldırımtepe ise Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün başarılı proje ve çalışmalarına her zaman destek verdiklerini, bundan sonra da çiftçi için yapılan, çiftçiye katkı sağlayacak her türlü çalışmaya destek vereceklerini söyledi.