Haftaya 17 puan ile 4. sırada yer alan Ladik Belediyespor deplasmanda 1926 Bulancakspor ile karşılaştı. Bulancak İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşma öncesi ev sahibi ekip ise 13 puan ile 8. sırada yer alıyordu.

Ladik Belediyespor Vehbi Bayraktar ile 33, 45 ve 55. dakikalarda bulduğu gollerle 3-0 öne geçti. 1926 Bulancakspor'un 67. dakikada gelen golü maçın skorunu belirledi. 1-3

Puanını 20'ye çıkaran Ladik Belediyespor averajla 3. sıraya yükseldi.

Ladik Belediyespor önümüzdeki hafta ligden çekilen Soğuksu Yenicespor müsabakasından hükmen 3 puan alıp rakiplerinin puan kaybını bekleyecek.

Diğer temsilcimiz Havza Belediyespor ise sahasında Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetlerispor’u konuk etti. 16 puan ile 6. sırada yer alan Havza Belediyespor bay geçeceği son hafta öncesi bu maçı kazanmak istiyordu. Karşılaşmada gol sesi çıkmayınca başladığı gibi 0-0 sonuçlandı.

Karşılaşma sonunda Havza Belediyespor yönetimi Ferat Tahmaz, Onur Ergül, Bayram İkiz, İlhami Işık, Yunus Emre Aydın, Elçin Halilov ile yollarını ayırma kararı aldı.

Ligde zor günler yaşayan diğer temsilcimiz Termespor ise sahasında Görelespor’u konuk etti. Toplam 6 golün atıldığı karşılaşmada gülen taraf konuk ekip oldu. 2-4

 

SAMSUNSPORLUYUZ.COM