Genç Eller Derneği Düzce’de etkinliklerine yeni eğitim öğretim sezonunun başlamasıyla hızlandırdı. 2 aylık program hazırlanırken, Düzce Üniversitesi’ne gelen öğrencilere de rafting yaptırıp Düzce’yi tanıtacak.
Henüz 1 yıllık bir dernek olmamasına rağmen güçlü bir kadro kurarak Gençlerin neler yapabileceği ile alakalı bir çok şeyler gerçekleştiren Düzce Genç Eller Derneği, İçişleri Bakanlığı tarafından kabul edilen projesi Sosyal Akranım Var ile dikkatleri üzerine çekti. Eğitim Öğretim sezonunun başlaması ile birlikte 2 aylık programını da belirledi. Aynı anda bir çok projeyi yürütebilen Genç Eller Derneği’nin 2 aylık programında Düzce tanıtımı da yer alıyor.
Genç Eller Derneği, Düzce Üniversitesi’nde eğitim gören yaklaşık 25 bin öğrenciye hitap edecek birkaç çalışma daha başlattı. Bu çalışmaların en önemlisi ve hedeflenen rakam ise göz dolduruyor. Düzce Üniversitesi’ne Türkiye’nin dört bir yanından gelerek okuyan öğrencilere Düzce’yi tanıtacak. Düzce’yi tercih eden 81 ilden 81 öğrenci ile rafting organizasyonu yapacak olan Genç Eller derneği bu organizasyonu ücretsiz yapacak. Sosyal medya üzerinden öğrencilerin paylaşacağı her bir fotoğrafın Düzce’ye yarayacağını vurgulayan Dernek Başkanı Enes Bektaş, hedeflerinin 100 bin kişi olduğunu vurguladı.