Beşiktaş Kulübü İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kulüp Basın Sözcüsü Metin Albayrak, bir iki gün içinde sağ bek transferi açıklayacaklarını söyledi.
Milliyet tarafından 61’incisi düzenlenen Yılın Sporcusu Ödülleri’ne katılan Beşiktaş Kulübü İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kulüp Basın Sözcüsü Metin Albayrak, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Albayrak, çok iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, siyah-beyazlı taraftarlara transfer müjdesi verdi.
"İNŞALLAH SEZON SONUNDA HAKKETTİĞİMİZ YERDE OLACAĞIZ"
Albayrak, önemli olanın sezon sonunda lider bitirmek olduğunu ifade ederek, “Çok uzun bir dönemi kısa anlatmak çok şey olabilir ama lider olarak bitirmek istiyorduk. Son derbi maçı kaybettik ve ligi ikinci bitirdik. Tabii ki önemli olan bu işin sonunda lider olarak bitirmek. Bu anlamda devre arasında çalışmalara başladık. Kamp çok keyifli ve arzulu geçiyor. Bir turnuvaya girdik biliyorsunuz. Bu dönemler çok önemlidir. İkinci yarıya çok arzulu ve istekli başladık. Dünkü turnuvada kupa kaldırmak da çok mutluluk verici. İnşallah sezon sonunda hak ettiğimiz yerde olacağız” ifadelerini kullandı.
TARAFTARA TRANSFER MÜJDESİ
Siyah-beyazlı taraftarlara transfer müjdesi veren Albayrak, “Transferlerle alakalı, şuan biliyorsunuz aramıza Milosevic’i kattık. Transfer komitemiz var gücüyle çalışıyoruz. 1-2 gün içinde bir sağ bekin de müjdesini vereceğiz” dedi.