Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Kocatepe İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri tarafından hazırlanan İkinci Geleneksel Yıl Sonu Gösterisi’ne katıldı.
Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezi’nde düzenlenen gösteriyi Başkan Ak’ın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil de izledi. İstiklal Marşı gösterisi ile başlayan program, öğrencilerin müzik eşliğinde yaptıkları ront gösterisi ile devam etti. Öğrencilerden oluşan koro seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla, halk oyunları ekibi ise Anadolu’nun farklı yörelerine ait renkler içeren gösterisiyle izleyenlerden büyük alkış aldı.
Bir eğitim öğretim yılını çalışarak geçiren öğrencilerin heyecanını çok iyi anladığını belirten Başkan Mustafa Ak, "Gönlüm, kalbim sizlerden yan yana. Sizleri çok seviyoruz. Eğitim ve öğretimde çocuklara bilgi yüklemek kadar devletine ve milletine iyi hizmet edecek, kendi özgüvenlerini de geliştirecek değerlerin de verilmesi lazım. Hazırlamış olduğunuz bu program da özgüvenlerinizin yüksek olduğunun kanıtıdır" diye konuştu. İstiklal Marşı gösterisini çok beğendiğini vurgulayan Başkan Ak, "Gurur duydum. İlk defa bir okulda böyle bir gösteri izliyorum. Ben de sizin mahallenizden birisi olarak Karargahtepe’de oturuyorum. Bu İstiklal Marşı gösterisi de sizin mahallenizin bir ayrıcalığı oldu. Çocuklarımız gönüllerinde arzu ettiği yerlere gelirler inşallah. Milletine ve devletine hayırlı nesiller olmanızı diliyorum" dedi.
Mustafa Kılıçgil de, güzel bir eğitim öğretim yılını tamamladıklarını ifade ederek "12 Haziran’da mutlu bir şekilde tatile çıkacaksınız. Çok çalıştınız, tatili hak ettiniz. Çocuklarımızın geleceği güzel olsun diye el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz" mesajını verdi.