Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Bayraktepe Tabiat Parkı'ndaki Atatürk Evi'nin kapalı olmasını eleştiren İYİ Partili Meclis Üyesi Halil İnci'ye "Ziyaretçi olmadığı kapalı tutuluyor" yanıtını verdi.

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar: "Güzel bir başarı hikâyesi olacak" Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar: "Güzel bir başarı hikâyesi olacak"

HALİL İNCİ, MUSTAFA DEMİR'E SORDU

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısı'nda İYİ Partili Meclis Üyesi Halil İnci, Tekkeköy ilçesindeki Bayraktepe Tabiat Parkı içinde bulunan Atatürk Evi'ni gündeme getirdi. 
Atatürk Evi'nin kapalı tutulmasını eleştiren İnci, Demir'e "Defalarca gündeme getirdim. Atatürk Evi'ni Tomruk Kafe'nin önündeki meydana koydunuz. Orada kapısı kilitli duruyor. Kapalı tutulmasının amacı nedir? Ne kazanım var bunda? Niçin açılmıyor?" diye sordu.

KAFE RUHSATI VERELİM

Önce kapalı olmadığını ardından ziyaretçi olmadığı için kapalı tutulduğunu dile getiren Demir İnci'ye, "Kapalı değil arkadaşlar. Çok cüzi, ziyaretçisi yok. Ziyaretçi olmadığı için kapalı tutuluyor. Halil Başkanım bir yardımcı olsun bize orayı hem müze ve kafe işletmesi için ruhsat verelim. Kasti kapalı tutulması söz konusu değil. Bizim müzelerimiz var. Bu tür yatırımlar başka başka ilçelerde de var. Hiç ziyaretçisi yok. Onlara da sorun. Git o zaman ziyaretçiyi bul getir bana" diye yanıt verdi.

ELVAN İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.