AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, "Vatandaşlarımıza sunduğumuz her hizmet, bizim derdimizi azaltır ve daha fazlasını yapmak için gayretimizi artırır. 81 vilayetimizin her karışına dokunan eserlerimizle, her zaman halkımızın karşısında olacağız" dedi.

DEPREM BÖLGESİNDE TOPLANTI

AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantısı, "asrın felaketi" olarak nitelendirilen depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta gerçekleştirildi. Yılmaz, toplantıda yaptığı konuşmada, depremin yaralarını sarmak amacıyla var güçleriyle çalışmalara devam etiklerini söyledi. Bu zamana kadar yapılan çalışma ve gelecek süreçte yapılacak çalışmaları istişare edeceklerini belirten Yılmaz, deprem bölgesine gelerek yardımda bulunan kamu kurumu ve sivil toplum kuruluşlarına teşekkür etti. 

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİYLE BİRBİRİMİZLE YARIŞIYORUZ

Vatandaşlara sunulan her hizmetin dertlerini azalttığını ve daha fazlasını yapmak için gayretlerini artırdığını dile getiren Yılmaz şunları söyledi: "Sayın Cumhurbaşkanı'mızın ifadeleriyle 'Biz dertliyiz.' Bu dert insanımızın ihtiyaç duyduğu, bizim yetişmeye çalıştığımız hizmetlerin yüreğimizde oluşturduğu sıkıntıdır. Vatandaşlarımıza sunduğumuz her hizmet, bizim derdimizi azaltır ve daha fazlasını yapmak için gayretimizi artırır. Muhalefet partilerinden en temel farkımız budur. Biz, kulun duası ve Allah'ın rızasına inanır ve esas olanın Allah'ın rızası olduğunu içimizde taşırız. Gösteriş ve kibirden uzak dururuz. Gönüle girmenin yolunun, samimiyetten, tevazudan geçtiğine yürekten inanırız. Bütün bakanlarımız ülkemize hizmet yarışı içinde görevleriyle ilgili alanlardalar. AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı olarak bizler de sahadayız. Muhalefet, özellikle ana muhalefet ise diğer masa mensupları çeşitli entrikalar peşinde, seçim mağlubiyetinin hesabını birbirlerine çıkarma yarışındalar. Birbirleriyle olan hiziplerinin oluşturduğu makam ve koltuk kavgaları milletimize göstermek zorunda oldukları saygının da önüne geçmiştir. Zaten hiçbir zaman amaçlamadıkları hizmeti akıllarına bile getirmemektedirler. Onlar ülkemizin insanının gözünün içine baka baka ideolojik kavgaları ve itiş kakışları ile meşgul iken, bizler hizmet belediyeciliği yetmez, sosyal belediyecilik o da yetmez biz gönül belediyeciliği ile birbirimizle yarışıyoruz."

GELECEĞE IŞIK TUTULACAK

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin güçlü bir devlet olduğuna dikkati çeken Yılmaz, şunları kaydetti:

"Türkiye Yüzyılı'na girmiş bulunuyoruz. Cumhurbaşkanı'mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde büyük şahlanış dönemi başlamıştır. Bizler de Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda var gücümüzle çalışıyoruz. Biz istikrar diyoruz. Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu sahiplenmiş kadrolarımızla el ele tüm sorunlarımızı aşacağız, geleceğe emin adımlarla koşacağız. AK Parti ülkemizin kronik sorunlarının çözümü noktasında bugüne kadar çok büyük adımlar attı. Bu adımlar artarak devam edecek, Türkiye Yüzyılı'nın yükselişini ise hep birlikte sağlayacağız. 81 vilayetimizin her karışına dokunan eserlerimizle, her zaman halkımızın karşısında olacağız. 85 milyonun geleceğine Allah'ın izniyle, halkımızın desteğiyle ışık tutacağız. Milletimize yapmayacağımız hiç bir şeyin sözünü vermedik, söz verdiklerimizi de yapmak için gecemizi gündüzümüze mutlaka kattık."

SAMSUN ÇARŞISI'NA ZİYARET

Yılmaz toplantının ardından Samsun'un "Cemal Amcası" duayen sanayici rahmetli Cemal Yeşilyurt hayratı olarak Kahramanmaraş'a yapılan Samsun Çarşısı'nı ziyaret etti. Esnafla sohbet eden Yılmaz, çalışmalarında kolaylık diledi.

Bora Kara

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.