KARŞIYAKA ile Göztepe arasında derbi öncesi esen sıcak rüzgarlar, Karşıyaka 2'nci Başkanı Cengiz Bakır'ın maçtan sonra sosyal medya hesabında ezeli rakibi için kullandığı "Prenses" ifadesiyle buz keserken, beklenmedik kriz dün akşam yenilen bir yemekle aşıldı. Karşıyaka Futbol Şubesi Yöneticisi Mustafa Özçakar, Göztepe 2'nci Başkanı Fatih Dalan ve bir grup Göztepeli arkadaşına Bostanlı'da yemek verdi. Dalan'la Özel Türk Koleji'nden çocukluk arkadaşı olduğunu belirten Özçakar, "Bu dostluğu hiçbir güç bozamaz" diye konuştu.
Maçtan önce, kazanan tarafın, kaybedeni yemekte ağırlaması konusunda sözleştiklerini dile getiren Mustafa Özçakar, "Sahada biz galip gelince, teselli yemeğini ısmarlamak da bana düştü. Fatih Dalan'ın Bostanlı'daki yemeğe üzerinde Göztepe kazağı ile gelmesi, iki camia arasında sorun yaşanmayacağının açık bir kanıtı oldu" şeklinde konuştu.
Öte yandan İşadamı Erdal Acar'ın, Göztepe galibiyeti için maçtan sonra 10'ar bin TL olarak açıkladığı primi yarın dağıtması bekleniyor. 
ACAR'DAN ALTYAPIYA DESTEK
Karşıyaka'ya bu yıl büyük maddi yardımda bulunan Erdal Acar, altyapıya da el attı. Acar, yeşil kırmızılılara bundan sonra altyapı antrenörleri ve çalışanlarının maaşlarını karşılama sözü verdi. Altyapının maaş ödemeleri aylık 35 bin TL'yi buluyor. İstanbullu iş adamının kulübe geçtiğimiz günlerde altyapıyla ilgili ilk ödemeyi yaptığı öğrenildi.

FOTOĞRAF