Samsun’da Bafra Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından usta öğreticilerle değerlendirme ve tanışma toplantısı düzenlendi.
Bafra Anadolu Lisesi toplantı salonunda yapılan toplantıya Bafra Kaymakamı Halis Arslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Sosyal Yardımlaşma Müdürü Hasan İrer, Bafra Halk Eğitim Müdürü Hamdi Yıldız ve müdür yardımcıları ile Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde bulunan 248 usta öğretici katıldı. Toplantıda TPDK İl Koordinatörü Dr. Bülent Turan, el sanatları konusunda verilen hibeler hakkında sunum yaptı. Toplantıda konuşan Kaymakam Arslan, "Hayali kurs istemiyorum. İşlerinizi heyecanla yapın. Kurs yerlerinize çeki düzen vermeniz konusunda her turlu yardıma hazırız. Gerekirse kömür ihtiyacınızı dahi karşılarız" dedi.
Milli Eğitim Müdürü Katipoğlu ise, kurs denetimlerinde çeşitli olumsuzluklarla karşılaşıldığını belirterek, bu durumların düzeltilmesini istedi.
Bafra Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hamdi Yıldız da, "Bizleri kurslarınıza geldiğimizde denetleyici olarak değil misafir olarak görmenizi istiyorum. Açılan tüm kursları ziyaret ediyoruz.Tamamlanması zorunlu eksikliklerinizi dile getiriyoruz" diye konuştu.