Şirinler Taraftar Grubuna ait sosyal medya hesabı üzerinden yapılan kınama metni şu  şekilde:

HADDİNİ BİLMEYEN HADSİZLERE

SAMSUNSPOR gibi adı adil olmayan ayak oyunlarıyla, haksız kazançlarla gündeme gelmeyen, adı genelde yapılan haksızlıklarda mağdur taraf olarak gündeme gelen takımın taraftarı olarak bugün oynanan Adana Demirspor maçından sonra sarf edilen kelimeleri KINIYORUZ.

Bizim takımımız bu sezon eski yönetimin beceriksizliği, basiretsizliği ile parasız ilk yarıyı geçirdi. 
Bizim takımımız geçen sene play off finalini seyircisiz oynadı.
Bizim takımımızın en değerli futbolcusu sezonun ilk yarısında parasızlıktan yaralanılarak kaçırıldı.
Bizim takımımızın eski becereksiz yönetimi sayesinde ödendi denilen ancak yeni yönetim geldiği gün ödenmediği fark edilen ve gün içinde ödediği eski futbolcu alacağı için 3 puanı silinen bir takım.
Bizim takımımız tüm haksızlıklara karşı, parasız, alnı açık başı dik tüm takımlara karşı mücadelesini verdi. 
Bizim takımımız ikinci yarı oynadığı maçlarda 8 galibiyet 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan bir takım. 
Biz Ptt 1.Lig’in Barcelonası değiliz. Oynadığımız tüm maçları kazanamayız. Böyle eşit güçte takımların olduğu bir ligte 2. yarı en çok puan toplayan takımız.
Osmanlıspor gibi Kayserispor ve Antalyaspor gibi kadrosu bu ligin üstünde bir takıma yenilmek istemesekte beklenmedik bir skor değil. Bu 3 takım bu ligteki her takımı yenebilir.
Osmanlıspor maçında 80 dakika eksiklerimize rağmen ortada bir maç oynandı ve hocamızın hatalı değişiklikleri ile mağlubiyet almış olduk. 
3 puanımızın silindiği avantajımızın gittiği bir haftanın ardından playoff potasından çıkmamamız için takımımıza eski başkanımız tarafından prim verilmesini gayet doğal ve olağan buluyoruz.
Bilmeyenler için Antep bld, Manisaspor ve Osmanlıspor maçlarının kazanılması halinde takımımızın süper prim adı konulan iyi miktarda prim alacağı tüm kamuoyunca biliniyordu. 
KENDİ İŞİNE GELENİ GÖREN ZİHNİYETE KARŞIYIZ. BİZ HER MAÇ OLDUĞU GİBİ KENDİ FUTBOLUMUZU OYNADIK. BİZDEN KALEMİZİ AÇIP MÜCADALE ETMEMEMİZİ BEKLEYEN ZİHNİYETİ ARTIK GÖRMEK İSTEMİYORUZ. ADIMIZI KARALAMAYA ÇALIŞAN BÖYLE ZİHNİYETLERİN KENDİLERİNİN NE KADAR AŞAĞILIK BİR ZİHNİYETTE OLDUĞUNU GÖRÜYORUZ.

Bu haftaki sonuçların ardından haftaya oynanacak olan Bucaspor maçını kazandığımız takdirde Şanlıurfaspor – Alanyaspor maçından çıkacak her sonuçla 2 hafta kala playoff potasına giriyoruz. Neden 1 puana oynadığımızı soranlara…

Elim bir kaza sonucu kaderi değişen bu şehre böyle iğrenç ithamlarla gelenler, kendilerinin ne kadar pis düşüncede olduklarını unutmasınlar.

Bu sezon alınan ilk prim olmadığını eski haberlerden çok rahat şekilde araştırıp görebilirsiniz. Borcunuzu ödeseydiniz puanınız silinmezdi bu teşvik ne diyen cahiller de eski yönetim ile yeni yönetimi birbirine karıştırmasınlar. YENİ YÖNETİMİMİZ İLE BİRLİKTE 2. YARININ EN ÇOK PUAN TOPLAYAN TAKIMI OLARAK. PLAYOFFTAN SÜPER LİGE ÇIKACAĞIMIZA İNANIYORUZ. KENDİ FUTBOLUMUZU OYNAYIP HAKKIMIZLA SÜPER LİGE ÇIKACAĞIZ ! KİMSEDEN DAHA AZ MÜCADELE BEKLEMİYORUZ. KENDİ KAYBETTİKLERİ PUANLARDA HEP BİR BAHANELERİ OLANLARA KARŞI, TERTEMİZ FUTBOLUMUZ İLE BİZE KARŞI OLAN TÜM PİS ZİHNİYETLERE CEVABIMIZI VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ.

HERKES UNUTUR ŞİRİNLER UNUTMAZ !

Kaynak: samsunsporluyuz.com