ÇORUM (AA) - Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Çorum Belediyespor'un teknik direktörü Yavuz İncedal, yarın Şekerspor maçını mutlaka kazanmaları gerektiğini belirterek, "Aksi bir sonucu düşünmek bile istemiyoruz" dedi.

İncedal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, deplasmandaki Şekerspor maçıyla yeni bir sayfa açmayı hedeflediklerini, bu nedenle yarın ki maçın çok önemli olduğunu söyledi.

Ligde artık kolay maç kalmadığını ifade eden İncedal, "Son haftalara girildikçe maçların zorluk derecesi daha da artıyor. Bu yüzden ligde kolay maç kalmadı. Her maç artık çok zor. Şekerspor da ligde kalma yolunda son kozlarını oynuyor. Bu yüzden çok zor bir maç bizi bekliyor. Ama biz de hedefi olan bir takımız. İyi hazırlandık. Galibiyetten başka bir düşüncemiz yok. Aksi bir sonucu düşünmek bile istemiyoruz. Futbolcularıma güvenim tam. İnanıyorum ki, sahadan galibiyetle ayrılan taraf olacağız" ifadesini kullandı. 

Takım olarak play-off mücadelesi verdiklerini anımsatan İncedal, "Gelinen bu noktada yarışa 'tamam' yada 'devam' niteliğinde bir maça çıkacağız. İnşallah işler yolunda gider" dedi.