Yeni açılan stadyumlarda taraftarların büyük desteğiyle rakiplerinin korkulu rüyası haline gelen A Milliler, dillere destan tribün şovlarıyla sahaya çıkıyor.

Son olarak bu hafta Antalya'da oynanan Finlandiya, Eskişehir'de oynanan Moldova maçlarında tribünler tıklım tıklım dolu olması Anadolu'nun A Milli Takıma özlemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Ay Yıldızlılar'ın bir sonraki Hırvatis'tan ile oynayacağı kader maçı hangi şehir de oynanacağı şimdiden merak konusu oldu.

5 Eylül 2017 Salı günü oynanacak olan Türkiye-Hırvatistan maçı için bir çok şehir ev sahipliği için aday durumda.

YENİ ESKİŞEHİR STADYUMU
Tarihinde ilk kez Moldova maçıyla milli takıma ev sahipliği yapan Eskişehir halkı tribünde yaptıkları müthiş destekle futbolseverlerin takdirini topladı. Şehrin milli takıma olan özlemi, bandosu ve Eylül ayı iklim koşlları düşünüldüğünde Hırvatistan maçının da Eskişehir'e verilmesi söz konusu.

ANTALYA ARENA
Antalya'da maçlarını oynayan A Milli Takım, burada da tribünlerin desteğini fazlasıyla alarak rakiplerine büyük korku salmıştı. Fakat 5 Eylül'de oynanacak olan Hırvatistan maçının Antalya'da beklenen sıcak hava koşulu bu maçın burada oynanmasını zor kılıyor.

KONYA BÜYÜKŞEHİR STADYUMU
İstanbul'dan sonra milli takımın kalesi haline gelen Konya Büyükşehir Stadyumu, muhteşem ambiyansıyla Hırvatistan maçı için de tercih edilebilecek stadyumların başında yer alıyor. Fakat bugüne kadar çok maçın burada oynanması nedeniyle farklı şehirlere verilebilir.

VODAFONE ARENA
Beşiktaş'ın mabesi Vodafone Arena, İstanbul taraftarının çok özlediği A Milli Takım için Hırvatistan maçında ev sahipliği yapabileceği tahmin ediliyor.

YENİ 19 MAYIS STADYUMU
Samsunspor taraftarının bugüne kadar yapmış olduğu muhteşem koreografilerle gündeme gelen şehir, yeni stadyumunun tamamlanmasıyla birlikte A Milli Takım'ın maçlarına ev sahipliği yapmak için aday şehirlerden birisi haline gelecek. 2017 İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'nın açılışının yapılacağı Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda Hırvatistan maçının da oynanması gündeme geldi. Gençlik ve Spor Bakanı aynı zamanda Samsun Milletvekili olan Akif Çağatay Kılıç, sevdası olduğu Samsun şehrine bir A Milli Takım'ı getireceği kulislerden sızan bilgiler arasında. 

MEDİCAL PARK ARENA
Trabzonspor'un teknoloji harikası yeni stadyumu 'Medical Park Arena'da Trabzon halkı,  A Milli Takım'ın şehirlerine gelerek burada maç oynamasının hayalini kuruyor.