Arjantinli yıldız Lionel Messi, Barcelona’dan ayrılmayı hiçbir zaman düşünmediğini söyledi.
Messi, Atletico Madrid ile oynanan ve 3-1 kazandıkları karşılaşmanın ardından gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Son günlerde teknik direktör Luis Enrique ile aralarında sorun olduğu iddialarıyla gündeme gelen yıldız futbolcu, Barcelona’dan ayrılmayı hiçbir zaman düşünmediğini vurgulayarak, "Burada mutluyum. Babamın Chelsea ve Manchester City ile görüşmeler yaptığı belirtiliyor. Bunların hepsi yalan. Babam hiçbir takımla transferim hakkında konuşmadı. Ayrıca bazı iddialara göre benim Guardiola, Eto’o, Ibrahimovic ve Bojan Krkic ile aramın sorunlu olduğu ve bu kişilerin Barcelona’dan ayrılmasına neden olduğum yazılıyor, bu da kesinlikle yalandır. Ben kimse için yönetime şikayette bulunmadım" dedi.
"ENRIQUE İLE ARAMDA PROBLEM YOK"
Messi, teknik direktör Luis Enrique ile aralarında herhangi bir problem olmadığını ifade ederek, "Kendisi ile rekabet etmiyorum. Böyle haberleri duymaktan yoruldum. ’Takımı O kurmak istiyor’ iddiaları var. Ben hiçbir zaman hocalarımın oyuncu tercihlerine karışmadım" diye konuştu.
Hakkında çıkan haberlere üzüldüğünü belirten Messi, "Bazı insanlar bana ve Barcelona’ya zarar vermek istiyorlar ama şunu söylemek isterim ki, bu tip haberler bizi birbirimize daha çok bağladı" ifadelerini kullandı.