FENERBAHÇE İzmir Şubesi tarafından Tarihi Havagazı Fabrikası'nda düzenlenen kahvaltı etkinliğinde sarı lacivertli renklere gönül verenler bir araya geldi.
Kahvaltıda Fenerbahçe Başkan Vekili Mithat Yenigün ile Yönetim Kurulu Danışmanı Vedat Olcay da hazır bulundu. Yenigün kulübün projeleri hakkında taraftarı bilgilendirdi. Hedef 1 Milyon Üye ve Yandex projelerinin yanı sıra Fenerbahçe'nin yeni atılımlar gerçekleştireceğini anlatan Yenigün, "Fenerbahçe'yi hem sportif hem de ekonomik olarak ileriye taşıyacağız. Sezon içinde birçok yeni projeyi hayata geçirerek dünya kulübü olma yolunda attığımız dev adımları sürdüreceğiz" diye konuştu.
Kahvaltıda kadın taraftarların çoğunlukta olduğunu belirten Yenigün, "Yönetimlerimizde kadınlarımızı görmek istiyoruz. Kesinlikle kadın idarecilerimize yer vereceğiz. Fenerbahçe İzmir Şubesi'ne daha çok katılımların olmasını da bekliyoruz" dedi.
Şube Başkanı Hüseyin Canpolat da Hedef 1 Milyon Üye projesiyle taraftara seçme ve seçilme hakkının tanındığını söyledi. Canpolat, "Şubeler 200 temsilci üye ile bir delege çıkarma hakkına sahiptir. Bu delegeler kongrede oy kullanma, merkez yönetime girme hatta başkan olma fırsatını da yakalayacaktır.  Oluşan bu büyük topluluk, birçok marka ve kuruluşun Fenerbahçe'ye reklam yatırımları yapmasının önünü açacaktır" cümlelerini kullandı.

FOTOĞRAF